Αμάραντος

Πίσω

Το μεγαλύτερο από τα τρία διαμερίσματα του συγκροτήματος «Απειραθές», ο ‘Αμάραντος’ συνδυάζει υπέροχα σε 105 τμ. την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με την άνεση και τη λιτή πολυτέλεια.

Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια και ένα ευρύχωρο καθιστικό που σε ενιαίο σύνολο με την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και την τραπεζαρία συμπληρώνουν την απόλυτη επιλογή για ξεχωριστές αποδράσεις, στην καρδιά της αυθεντικής κρητικής φύσης.

Το ενδιαφέρον συγκεντρώνει στο ισόγειο το πετρόκτιστο τζάκι γύρω από το οποίο ξεδιπλώνεται το υπόλοιπο σκηνικό χαλάρωσης, Ο 3θεσιος δερμάτινος καναπές και η δερμάτινη αναπαυτική πολυθρόνα σας προκαλούν να διαβάσετε ένα από τα βιβλία, να παρακολουθήσετε μια ταινία στην τηλεόραση  η να ακούσετε μουσική.

Στον ενιαίο χώρο βρίσκεται και η κουζίνα που είναι εξοπλισμένη με ψυγείο, ηλεκτρικό φούρνο, 4 κεραμικές εστίες, φρυγανιέρα, βραστήρα ,καφετιέρα, κλπ, πλήρες σερβίτσια πιάτων και ποτηριών για την εξυπηρέτηση 8 ατόμων, ενώ η μοντέρνα τραπεζαρία που βρίσκεται στον ενιαίο χώρο του ισογείου συμπληρώνει τις ανάγκες των ενοίκων.

Στο ισόγειο βρίσκεται επίσης, το 1ο υπνοδωμάτιο το όποιο έχει 2 μονά κρεβάτια, μια πολυθρόνα που μετατρέπεται σε μονό  κρεβάτι  και ένα λουτρό με μπανιερά. Ενώ στο χώρο του καθιστικού ο δερμάτινος καναπές μετατρέπεται σε κρεβάτι επίσης δύο ατόμων

Η κομψή ξύλινη σκάλα οδηγεί στον πάνω όροφο όπου βρίσκεται το μεγάλο υπνοδωμάτιο με το διπλό κρεβάτι και ένα μπάνιο.

Στους εξωτερικούς χώρους υπάρχει μικρός κήπος, ξυλόφουρνος και εγκαταστάσεις ΒBQ.

Χωρητικότητα: 4-6 άτομα

Διαθεσιμοτητα