Κρατήσεις – Τιμές

Μπορείτε να δείτε τη διαθεσιμότητα για το κάθε σπίτι, και να επιλέξετε ημερομηνίες εισόδου και αποχώρησης (Check In και Check Out ) πατώντας τις επιθυμητές ημερομηνίες.
Στη συνέχεια συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.
Το κάθε ερώτημα πρέπει να εγκριθεί ώστε να έχετε επιβεβαιωμένη κράτηση.

Οι παρακάτω τιμές είναι για έως 4 άτομα(Αμαραντος) και για εως 2 ατομα (ΕρονταςΑνεγνορα). Επιπλέον άτομο χρεώνεται με 10 Ευρώ ανά βράδυ.

Πολιτική Κρατήσεων και Ακυρώσεων
1.) O ξενοδόχος δικαιούται να ζητήσει προκαταβολή μέχρι 30% του συνόλου της τιμής διανυκτέρευσης για όλες τις ημέρες της διαμονής που έχουν παραγγελθεί.
2.) Aν ο πελάτης προειδοποιήσει τον ξενοδόχο τουλάχιστον 30 ημερες, πριν από την άφιξη τότε απαλλάσσεται από την αποζημίωση και ο ξενοδόχος υποχρεούται στην άμεση επιστροφή της προκαταβολής που τυχόν εισέπραξε.
3.) Οποιαδήποτε ακύρωση γίνει μεταξύ 30 ημερων έως και 7 ημερών πριν την άφιξη αποφέρει την παρακράτηση της προκαταβολής στο σύνολο της.
4.) 7 ημέρες πριν την άφιξη ο πελάτης πρέπει να προκαταβάλει επιπλέον 30% του συνόλου της τιμής διανυκτέρευσης για όλες τις ημέρες της διαμονής που έχουν παραγγελθεί.
5.) Η εξόφληση (40% του συνόλου της τιμής διανυκτέρευση) γίνεται κατά την άφιξη .

6.) H ημέρα της άφιξης υπολογίζεται ολόκληρη ως προς το ενοίκιο, ανεξάρτητα από την ώρα άφιξης. H ημέρα της αναχώρησης δεν υπολογίζεται, εκτός εάν ο πελάτης δεν εκκενώσει το δωμάτιο μέχρι τις 12:00 ώρα της ημέρας αναχώρησης.
Πολιτική επιστροφής προκαταβολής

Εάν η κράτηση σας ακυρωθεί 30 ή περισσότερες ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης σας, θα σας επιστραφεί η προκαταβολή χρεώνοντας σας τα οποιαδήποτε έξοδα που θα υπάρξουν για τη επιστροφή των χρημάτων (έξοδα τράπεζας, ταχυδρομικά τέλη ή οποιαδήποτε άλλα προκύψουν).

Αμαραντος
Ανεγνωρα
.
Έρωντας
.